Etsimme kehittäjää Läheiset ja päihteet -työhön määräaikaiseen työtehtävään ajalle 1.6.2022-28.2.2023

13.4.2022

Sininauhaliiton Läheiset ja päihteet – työssä tuemme haitallisesti päihteitä käyttävien ihmisten läheisiä, tuotamme tietoa ja kehitämme työmenetelmiä sekä vaikutamme siihen, että läheiset saavat vaikeissa elämäntilanteissa nykyistä paremmin apua ja tukea.

Haluatko mukaan innostuneeseen ja sitoutuneeseen työyhteisöön tekemään työtä merkityksellisten asioiden parissa?

Etsimme nyt kehittäjää Läheiset ja päihteet -työhön määräaikaiseen työtehtävään ajalle 1.6.2022–28.2.2023

  • suunnittelemaan ja toteuttamaan sekä ammattihenkilöstölle että läheisille suunnattuja tilaisuuksia
  • kokoamaan ja levittämään kehitettyjä toimintamalleja
  • osallistumaan järjestöjen yhteiseen vaikuttamistyöhön sekä
  • kehittämään ja toteuttamaan tiedontuotantoa ja verkostoyhteistyötä.

Kehittäjän tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä ymmärrystä ja näkemystä päihteiden käyttäjien läheisten tilanteesta. Edellytämme kokemusta kouluttajana toimimisesta sekä kehittämistyöstä. Tehtävä edellyttää kehittävää, aktiivista ja toimeen tarttuvaa työotetta sekä sitä, että koet luontevaksi toimia kristillisessä järjestössä.

Arvostamme työkokemusta vaikuttamis- ja verkostotyöstä. Palvelumuotoilun taidot ja sähköisten työkalujen tuntemus ovat tehtävän hoitamisessa eduksi.

Tarjoamme hyvät työsuhde-edut, mm. laajan työterveyshuollon, lounas-, liikunta- ja kulttuurisaldon sekä liukuvan työajan ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Hae osaksi ammattitaitoista ja osaavaa työyhteisöä työtehtävään, joka mahdollistaa yhteiskunnallisesti vaikuttavan tekemisen ja uuden oppimisen.

Palkkauksessa sovellamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Palkka perustuu tehtäväkohtaiseen palkanosaan sekä henkilökohtaiseen osaamiseen ja kokemusvuosiin.

Hakemukset tehtävään pyydämme jättämään 24.4.2022 mennessä tämän hakulinkin avulla. Haastattelut pidetään Pasilassa 4.5.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Marja Vuorinen, puh. 044 491 9710.

Tutustu Sininauhaliittoon täällä.

Sininauhaliiton perustehtävä on huono-osaisuuden ja päihde- ja pelihaittojen vähentäminen. Tuemme näihin liittyviä ongelmia kohdanneita ja vaikeassa tilanteessa eläviä ihmisiä ja auttamistyötä tekeviä. Toimimme jäsentemme keskusliittona. Sininauhaliitto ja sen noin sata jäsenyhteisöä muodostavat kristillisen diakoniatyön verkoston.