Läheistenillat alkavat tammikuussa 2024

28.11.2023

Sininauhaliitto järjestää vuonna 2024 verkossa läheisten iltoja, joissa keskustellaan läheisten elämää koskettavista ja pohdituttavista aiheista. Illat järjestetään Zoom-verkkoalustalla ja niihin on helppo osallistua mistä päin Suomea tahansa. Läheisten iltoihin ovat tervetulleita kaikki, joita itselle tärkeän ihmisen päihdesairaus koskettaa.

  • Haluamme näiden iltojen välityksellä tarjota läheisille näkökulmia ja vertaiskeskustelun mahdollisuuden. Saamme paljon yhteydenottoja läheisiltä, jotka asuvat haja-asutusalueella, eivätkä pääse helposti osallistumaan tarjolla oleviin läheisten ryhmiin. Verkkoryhmämme ovat olleet hyvin suosittuja, kokeilemme nyt miten läheiset löytävät tiensä näihin verkossa pidettävin Läheisteniltoihin, kertoo läheistyön kehittäjä Irene Komu

Vaikuta teemoihin – kerro mielipiteesi ja osallistu sarjakuvateosten arvontaan

Kutsumme läheisiä äänestämään suosikkiaiheensa tai ehdottamaan itselleen tärkeitä aiheita. Samalla on mahdollisuus osallistua addiktiosta ja toipumisesta kertovien sarjakuvakirjojen arvontaan. Arvomme 14.12. kaikkien vastaajien kesken Emilia Laatikaisen omaelämäkerralliseen toipumistarinan Ei olis susta uskonu ja Kimmo Lustin lasisesta lapsuudesta kertovan Silmukan.

Vastaa kyselyynTästä linkistä pääset kyselyyn

KYSELYN VASTAUSAIKA ON PÄÄTTYNYT JA KIRJA-ARVONTA ON SUORITETTU. VOITTAJILLE ON ILMOITETTU SÄHKÖPOSTITSE. LÄMMIN KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!

Kevään läheistenillat järjestetään ke.24.1.2024 ja ke.20.3.2024 klo 17.30–19.30.

Luitko jo nämä?

kolme henkilöä sillalla
29.4.2024

Pohjois-Savon sote-ja kasvatusalan ammattilaisille koulutus

Läheistyö tarjoaa mahdollisuutta osallistua koulutukseen Pohjois-Savon alueella.  Oletko...
Kaksi nuorta, tyttö ja poika, seisovat hiekkatiellä metsän keskellä selin kameraan
15.4.2024

Tukea läheiselle omahoito-ohjelmasta

Palaset-mallin itseapuoppaan pohjalta toteutettu omahoito-ohjelma on julkaistu...
27.3.2024

Läheistenpäivää vietetään 5.5.24

Toukokuun 5. päivänä vuonna 2024 vietetään Läheistenpäivää. Silloin muistetaan läheisiä,...